Werkgevers

Met onze dienst maken wij het verschil voor jou of jouw personeel.

Bij ons kun je jouw vacatures/zoekopdracht(en) plaatsen tegen een heel sterk concurrerend tarief.
Het plaatsen van een advertentie is gratis als de payroll bij onze partners wordt ondergebracht. Plaats je vacature(s) en laat ons de rest doen.

Wij nemen graag jouw zoektocht uit handen. Je kunt ervoor kiezen om de kandidaat op je eigen payroll te zetten maar wij kunnen dit ook voor je verzorgen middels onze partners. Deze kennen de wet- en regelgeving en volgen deze nauwgezet. Het uitvoeren en implementeren van de constant veranderende regelgeving is een intensieve taak die zij tot in de puntjes beheersen. Zij verzorgen ook indien nodig huisvesting en vervoer en verzekering voor de kandidaten. Wij leggen graag in een persoonlijk gesprek uit wat de kosten zijn en hoe wij verder te werk gaan.

CarrièreProfs zet zich met haar recruiters dagelijks in om de beste kandidaten te vinden wij kijken verder dan alleen maar een CV. Wij zijn dan ook bij uitstek uw sparringpartner door onze jarenlange ervaring in de uitzend, werving en selectie branche.

Je kunt middels de button aangeven of je op de hoogte wilt worden gehouden van de beschikbare kandidaten. Wil je meer informatie over onze werkwijze neem dan de contact button.

Heeft u vragen over personeelsbeleid? Vraag het Hans +31(0)488 745187